

Ez a nőknek szóló, könnyen értelmezhető ájurvédakönyv az ételek gyógyító hatásának ősi bölcsességét és erejét használja fel receptekkel, menükkel és a dosha-egyensúlyhiányok és gyakori betegségek kulináris gyógymódjaival.
Az Indiában több mint 5000 éve gyakorolt ájurvéda az egészségmegőrzés valóságos kézikönyve a kiegyensúlyozott energia és a női jóllétet befolyásoló betegségek enyhítésére.
Emily L. Glaser okleveles ájurvéda-szakértő közérthető módon osztja meg ismereteit az olvasókkal erről a holisztikus gyógymódról – útmutatást ad arról, hogyan lehet az ájurvédát integrálni a gyógyulás és a kiegyensúlyozott élet felé vezető úton. Minden étkezés lehetőség arra, hogy az ételt gyógyszerként alkalmazzuk, és ha így teszünk, az ájurvédikus főzés megoldást kínál az egészségünk kézben tartásához, miközben az ételek a mindennapi élet követelményeinek is megfelelnek.
Ételek és gyógymódok a női egészségügyi problémák enyhítésére: a hőhullámoktól és a menstruációs görcsöktől kezdve az álmatlanságon át a migrénes fejfájásig a nőket érintő egészségügyi problémák széles skálájára találhatsz enyhülést.
Raktári jelzet: 615 G 47
(C) 2023 | TISZAÚJVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS KÖNYVTÁR | Készítette: TPMH