By HBVK - 2020. november 19. Csütörtök
Kategória: Tematikus ajánlatok

Mi ÚJság? - Süssünk, főzzünk valamit!

Kulináris olvasóink, háziasszonyok, ínyencek és a konyhában otthonosan mozgó Urak figyelmébe ajánljuk gasztronómiai folyóiratainkat! Havonta megjelenő magazinjaink hétköznapi és ünnepi, különleges recepteket sorakoztatnak fel.

Novemberi számainkból ízelítőül:

Kiskegyed Konyhája

Márton-napra készülve leves és sült ételek receptjeivel ismerkedhetnek meg. Karfiol és brokkoli kedvelők új ízeket fedezhetnek fel. 

BBC GoodFood

Kevésbé ismert zöldségek felhasználása egészséges recepteken keresztül. Kifinomult, ínyenc ételek leírásai.

Vidék Íze

Vasárnapi ebéd után jólesik a gyors, egyszerű, könnyű édesség. Ehhez nyújt segítséget a képes receptleírás.

Egész heti menüsor összeállítható a magazin átböngészésével. 

Kapcsolódó hozzászólások